Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Specialisten

Van kleuradvies, materialenplan, lichtplan tot complete inrichting van je woning. Mood4Style! helpt je vanaf de bouwtekening totdat je in je huis woont of met dat deel waarbij jij ondersteuning wil. Klinkt een woonstylist inschakelen te duur? Mood4Style! maakt plannen voor elke budget. “Want niet alleen met dure dingen kun je iets moois maken.”

Eigenaresse Carola Hoolmans startte, na 12,5 jaar ervaring in een woonwinkel, begin 2019 haar eigen bedrijf. Binnen Mood4Style! is ze jouw persoonlijke interieurstyliste waarbij ze het mooie plaatje combineert met een technische en praktische blik. Een eerlijk en transparant advies en geen verrassingen achteraf. Weten waar je aan toe bent, want daar houdt ze van. Denkt ze dat jouw wens of een bepaalde keuze niet binnen het budget past, dan geeft ze dat direct aan en gaat ze met je op zoek naar alternatieven. Zo kun je samen een interieur creëren dat op alle vlakken bij je past, ook financieel.

Vanaf het begin

Carola wordt het liefst vanaf het prille begin ingeschakeld. “Bij de bouwtekening kan ik nog adviezen geven” zegt ze “die dan nog eenvoudig aan te passen zijn en in een later stadium vaak duur of lastig te veranderen zijn. Denk bijvoorbeeld aan lichtpunten of elektra, indeling van de ruimtes, positie van ramen, maar ook wat de goede basis is voor jouw ideale vloer of de afwerking van de wanden. Bij de bouwtekening is het vaak lastig in te schatten. En ongemerkt kijkt de nieuwe bewoner toch vanuit een eigen vertrouwde situatie. Ik kan je adviseren om wel die meter uitbouw te doen, een muurtje te plaatsen of te verlengen of de keuken op een andere plek te creëren. Het is tenslotte voor heel wat jaren woonplezier.”

Ontwerp, meedenken en leveren

Echt meedenken, dat is Carola op het lijf geschreven. Of het nu gaat om het ontwerp, de kleuren of een op maat gemaakt item. Carola houdt van haar beroep. “Styling is heel breed” zegt ze. “Daarnaast werk ik voor particulieren maar ook voor de klein zakelijke markt.” Ze is dan ook altijd opzoek naar net dat beetje anders. Mijn doel is om je elke dag in de juiste mood thuis of werkomgeving te laten komen. En om tijdens de bouw dingen op het juiste moment te laten plaatsvinden zodat je daar geen zorgen over hebt.”

Eigen ontwerp

Naast het ontwerp kan Mood4Style! ook alles voor je leveren, van vloeren, behang tot binnen zonwering. Het bedrijf is gevestigd in Kennis Inspiratie Centrum Culemborg (KICC.) waar diverse kwaliteitsmerken de nieuwste collecties en producten presenteren en waar je dus ook alles kunt zien op het gebied van vloeren, wandbekleding en raamstoffering voor binnen en buiten.

Om uniek te zijn heeft Mood4Style! ook een eigen exclusieve lijn laten maken. Door de nieuwste ontwikkelingen, zijn digitaal geprinte wandbekleding, interieurstoffen en vloeren op maat te maken. Dit betekent dat elk dessin of iedere kleurstelling mogelijk is. Van floraal tot grafische prints. Mood4Style! levert daarin diverse kwaliteiten behang en verschillende type stoffen voor gordijnen. “Samen vinden we altijd de perfecte match” zegt Carola, “en anders ontwerpen we die”.

Naast de samenwerkingen in het KICC, zijn er nog meer betrouwbare partners waarmee Carola samenwerkt. Zoals een schilder, stukadoor of interieurbouwer. Zo weet ze altijd zeker dat er goed werk geleverd wordt en dat het op tijd klaar is.

In de mood voor…

Een deel of het hele pakket? Of heb je andere wensen? Ook een tussenweg met ‘het advies pakket op maat’ is mogelijk en bijna standaard bij Mood4Style!. Net als adviezen aan huis of online, het is  allemaal mogelijk. Kijk vooraf ook gerust op de website voor meer inspiratie of informatie.

Textielweg 18b
4104 AM Culemborg
Telefoon: +31 6 11 27 41 93
Email: carola@mood4style.nl
www.mood4style.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.