mobiele airco kopen
Lokaal nieuws vrijdag 13 mei 2022 Bron: Smartwoningen Reehof - Culemborg

Reehof krijgt vorm

Reehof krijgt vorm

Met een gloednieuwe website en aankondiging van de start verkoop krijgt Reehof in Culemborg steeds meer vorm. Het project in de wijk Parijsch met 16 Smartwoningen, 4 levensloopbestendige Smartwoningen en een hospice komt tot leven.

Op de website is alle informatie over het ambitieuze project terug te vinden. Van uitleg over de woningtypen tot informatie over de financiering. De verkoop van de 16 Smartwoningen en 4 levensloopbestendige Smartwoningen in Reehof start online op 30 mei om 15:00 uur. De 16 Smartwoningen worden KOOPstart aangeboden. KOOPstart is een speciaal voor jonge kopers ontwikkeld financieel product om het kopen van een eigen woning betaalbaar te maken.

Meer weten over Smartwoningen Reehof - Culemborg

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Culemborg.

Aanmelden