mobiele airco kopen
Lokaal nieuws vrijdag 20 mei 2022 Bron: Smartwoningen Reehof - Culemborg

Smartwoningen een groot succes

Smartwoningen een groot succes

Het concept van de Smartwoningen van Timpaan wordt op meerdere plekken in Nederland uitgerold. Diverse projecten zijn op dit moment gerealiseerd of in ontwikkeling. Begin dit jaar gingen in Aalsmeer met groot succes 24 Smartwoningen in de verkoop.

Bijna 700 mensen hadden zich definitief ingeschreven voor de Smartwoningen in Aalsmeer. Omdat inwoners van Aalsmeer voorrang kregen, zijn alle woningen toegewezen aan Aalsmeerders. Dit bevordert de doorstroming en geeft starters de mogelijkheid een huis te kopen in hun eigen regio. Wethouder Robert van Rijn: “Aalsmeer is een gemeente waar mensen graag wonen en blijven wonen. Uitgangspunt van het college is dat er betaalbare woonruimte voor iedereen is. Er wonen relatief veel jonge mensen in Aalsmeer die graag in Aalsmeer willen blijven wonen. Hierbij zoeken wij ook naar creatieve, nieuwe woonvormen op nieuwe locaties en in bestaande panden. Ik ben erg blij dat we op het VVA-terrein ruimte hebben gevonden voor de starters op de woningmarkt.”

Bron: https://www.meerbode.nl/verkoop-smartwoningen-een-groot-succes/

Meer informatie: https://www.smartwoningen.nl/

Meer weten over Smartwoningen Reehof - Culemborg

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Culemborg.

Aanmelden