mobiele airco kopen

Architectenkavels

Culemborg
Toekomstig aanbod

€ 220.000,- tot € 400.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
341 - 611m2

Over dit project

In Culemborg bouwen we aan de wijk Parijsch. Een wijk met karakter. We zijn begonnen met de ontwikkeling van een wel heel bijzonder deel van Parijsch: Architectenkavels.

Bij Architectenkavels draait het om woonplekken met eigen, bijzondere verhalen. Kavels met karakter. Op een schitterende plek in Culemborg die bruist van avontuurlijkheid kun je nu jouw eigen droomhuis realiseren! Dit zijn geen “gewone” kavels. Kies je namelijk voor een Architectenkavel, dan kies je automatisch ook voor één van de vier voor dit project geselecteerde architecten.

Onderscheidend wonen
Architectenkavels zijn bouwkavels voor mensen die een onderscheidende woonplek zoeken. Natuurlijk is dat een plek waar je veel natuur hebt, en alle ruimte om je droomhuis te verwezenlijken. Maar dat is slechts een deel van een echt onderscheidende plek. Een Architectenkavel is ook een keuze voor karakter, gereflecteerd in het ontwerp van de woonplek. Het karakter van Parijsch, en vooral de karakters van één van de vier betrokken architecten.

Architecten met karakter
Het gebied Architectenkavels is zodanig bijzonder, daar passen niet alle architecten
en ontwerpen bij. Dat vraagt om architecten met karakter. Daarom hebben wij de vier beste architecten al voor je geselecteerd: Ana, Arthur, Jenny en Sanne. Zij zijn onlosmakelijk verbonden met het project en zijn als geen ander in staat om elke kavel en
ontwerp uniek te maken. Bovendien hebben ze allemaal veel ervaring met ontwerpen voor particulieren en begrijpen ze de filosofie van Parijsch. Je vindt meer informatie op https://www.parijsch.nl/architectenkavels-1851

Meer informatie

Kenmerken

Project
Architectenkavels
Koopwoningen
11
Prijs
€ 220.000,- tot € 400.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Culemborg.

Aanmelden