Sporthelden Oost - Verhuur

Culemborg - Culemborg
Actueel aanbod

€ 965,- p.m. tot € 1.156,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
92 - 138m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 6

Over dit project

Alle woningen zijn verhuurd.

- 42 huurwoningen in totaal
- Woonoppervlakte 92m2 en 138m2
- Zonnepanelen op het dak
- Vloerverwarming

Ongedwongen huren in Sporthelden Oost
Genieten van de natuur en toch binnen 5 minuten met de auto op de A2 Als je in Parijsch woont ben je vrij om te bepalen wat je wilt doen. In deze groene nieuwbouwwijk verhuurt Vesteda 42 eengezinswoningen in de wijk Sporthelden Oost, dit ligt ten zuiden van de voetbalvelden van voetbalvereniging Focus ‘07.

De woningen zijn voorzien van zonnepanelen waardoor de woningen energiezuinig zijn. De woningen liggen dichtbij diverse voorzieningen, waaronder een winkelcentrum, diverse basisscholen, voetbalclub en medisch centrum. Uitstekend geschikt voor gezinnen.

Bij het bouwen van de huurwoningen wordt er speciaal rekening gehouden met de fauna in het gebied. Vleermuizen en zwaluwen kunnen hun intrek nemen in de daarvoor bestemde nestkasten ingemetseld in de muren van de woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Sporthelden Oost - Verhuur
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
42
Huurprijs (p.m.)
€ 965,- tot € 1.156,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Culemborg.

Aanmelden