mobiele airco kopen

Forteneiland

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Culemborg - Culemborg
Actueel aanbod

€ 299.230,- tot € 632.267,-

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 189m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

FORTENEILAND OOST
Forteneiland Oost wordt een heel gevarieerd buurtje. Geen straatje is hetzelfde en het uitzicht is altijd anders. Met de stoere, robuuste architectuur knipogen we naar het rijke fortenverleden van de Hollandse Waterlinie. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de bijzondere details in het metselwerk en de boogjes in de gevel. We beloven je nu alvast, dit wordt heel bijzonder.

De 4 laatste woningen op Forteneiland Oost zijn te koop. De bouw van deze riante twee-onder-één-kapwoningen start in augustus 2020.

* Laatste 4 twee-onder-één-kapwoningen te koop.
* Beschikbaar aanbod vanaf € 605.317,- vrij op naam ,- inclusief duurzaam energiesysteem
* 189 m² tot 197 m² woonoppervlakte
* Gasloos
* Vloerverwarming in gehele woning
* Warmtepomp op begane grond om huis te koelen en te verwarmen

Wonen op een eiland
Eén van de grootste kwaliteiten van Forteneiland is het water rondom. Er zijn prachtige huizen met tuin aan het water, maar ook als je niet aan het water woont, geniet je ervan. Er zijn namelijk allemaal groene doorkijkjes gemaakt, zodat je overal dat vrije eilandgevoel hebt. Er komt een parkzone langs het water, groene hagen bij de tuinen en bomen langs de laan. Geen paaltjes en hekwerken, maar boomstammen markeren het einde van de weg. Als dit niet natuurlijk en avontuurlijk wonen is!

De eerste fase van Forteneiland Oost Volume I is uitverkocht. De laatste woningen op het Forteneiland Oost betreffen twee-onder-één-kapwoningen van de tweede fase Volume II. De bouw van deze woningen start in augustus 2020.

Het beschikbare woningaanbod is er vanaf € 605.317,- vrij op naam inclusief duurzaam energiesysteem met warmtepomp en zonnepanelen. De laatste beschikbare woningen hebben 189 m² tot 197 m² woonoppervlakte.

Schrijf je nu in via www.forteneiland.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Forteneiland
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
55
Prijs
€ 299.230,- tot € 632.267,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Culemborg.

Aanmelden