Forteneiland

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Culemborg - Culemborg
Actueel aanbod

vanaf € 170.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
75 - 131m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

FORTENEILAND OOST

Forteneiland Oost wordt een heel gevarieerd buurtje. Geen straatje is hetzelfde en het uitzicht is altijd anders. Met de stoere, robuuste architectuur knipogen we naar het rijke fortenverleden van de Hollandse Waterlinie. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de bijzondere details in het metselwerk en de boogjes in de gevel. Of wat dacht je van een woning met een heuse torenkamer! We beloven je nu alvast, dit wordt heel bijzonder.

Wonen op een eiland
Eén van de grootste kwaliteiten van Forteneiland is het water rondom. Er zijn prachtige huizen met tuin aan het water, maar ook als je niet aan het water woont, geniet je ervan. Er zijn namelijk allemaal groene doorkijkjes gemaakt, zodat je overal dat vrije eilandgevoel hebt. Er komt een parkzone langs het water, groene hagen bij de tuinen en bomen langs de laan. Geen paaltjes en hekwerken, maar boomstammen markeren het einde van de weg. Als dit niet natuurlijk en avontuurlijk wonen is!

Welke woning kies jij?
In Forteneiland kan je kiezen uit diverse woningtypes. Wil je wonen in een tussen-of hoekwoning of tweekapper?
Omdat kapvormen, breedte van de woningen, kozijnen en steenkleur per woning kunnen verschillen is het aanbod heel divers. Uiteraard kun je je woning helemaal naar wens maken met de opties die we alvast voor je hebben uitgewerkt. Wat dacht je van een uitbouw, stoere
en-suite deuren of bijvoorbeeld een kantoorruimte aan huis?

Geïnteresseerd in de woningen. Schrijf je dan nu in via www.forteneiland.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Forteneiland
Start verkoop
06-03-2019
Koopwoningen
14
Prijs vanaf
€ 170.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Culemborg.

Aanmelden