Parijsch - 7 woningen

Culemborg - Culemborg
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

BINNENKORT IN VERKOOP

De 7 woningen in Parijsch liggen aan de Laan naar Parijsch in Culemborg. De nieuwe wijk Parijsch wordt ten westen van Culemborg gerealiseerd. De 7 woningen liggen centraal in de wijk, waarvan een groot deel al gebouwd is. In de wijk bevinden zich allerlei voorzieningen zoals twee supermarkten, een sporthal, basisschool en kinderopvang.

In het centrum van Culemborg bevindt zich de historische binnenstad. De stad heeft al sinds 1318 stadsrechten en beschikt over een gezellig oud centrum met prachtige panden en diverse gezellige terrassen. In het centrum van Culemborg vindt u ook een ruim winkelaanbod. Culemborg beschikt over uitstekende verbindingen met een treinstation en de A2, A15 en A12 binnen handbereik.

De 7 woningen liggen op ruime kavels in de wijk Parijsch. Het woningaanbod bestaat uit 6 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. De twee-onder-een-kapwoningen zijn beschikbaar in 3 verschillende steenkleur combinaties. Alle woningen beschikken over een ruime garage. Er worden diverse uitbreidingsopties geboden.

Ontwikkeling: VABO Ontwikkeling B.V.
Realisatie: Chr. van Arnhem en zonen B.V.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parijsch - 7 woningen
Koopwoningen
7
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Culemborg.

Aanmelden