Het Prijsse Erf

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Culemborg - Culemborg
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
79 - 93m2

Over dit project

START VERKOOP 26 FEBRUARI A.S.

Vanaf vrijdag 26 februari 2021 gaan de bungalows van project Het Prijsse Erf in verkoop. Vanaf 12:00 uur zal de online inschrijving geopend zijn en kunt u uw inschrijfformulier digitaal invullen. Op maandag 08 maart 2021 om 12:00 uur sluit de inschrijving. Vervolgens worden die week de woningen toegewezen.

In het westen van het historische Culemborg, op loopafstand van de Lek, realiseert Wonen à la Carte het project Het Prijsse Erf. De nieuwste woonwijk Parijsch wordt verrijkt met elf charmante bungalows, gelegen op een gemeenschappelijk erf. De verschillende type bungalows, van circa 80-90 m², krijgen een eigen buitenruimte met meer dan voldoende privacy en daaromheen een collectieve buitenruimte. Gezamenlijk genieten van verse groenten uit de moestuin, mooie bomen en gezellige zitjes verspreid over het erf. De elf bungalows zijn naast sfeervol en charmant ook zeer energiezuinig en gasloos, ze worden namelijk allemaal zogenaamd Bijna Energie Neutraal (BENG) uitgevoerd. Op het gezamenlijke erf zijn verder de bergingen en eigen parkeerplekken te vinden. Bij oplevering zullen er twee elektrische deelauto’s aanwezig zijn waar de toekomstige bewoners gebruik van kunnen maken.

Kortom: een prachtige plek waar u toch wil wonen! Voor meer informatie verwijzen wij u naar de projectwebsite www.hetprijsseerf.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Prijsse Erf
Koopwoningen
11
Type woningen
(Patio)Bungalow, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Culemborg.

Aanmelden