Kop van Parijsch

Culemborg - Culemborg
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Markant wonen in Culemborg
Droomt u van aantrekkelijk en stijlvol wonen in een appartement in Culemborg? Nabij de binnenstad, omringd door natuur en van alle gemakken voorzien? Dan is wonen in het project Kop van Parijsch écht iets voor u.

Kop van Parijsch bestaat uit circa vijftien appartementen en commerciële ruimte(s) op de begane grond en is onderdeel van de nieuwbouwwijk Parijsch: een wijk met karakter waar natuur centraal staat. De appartementen worden middels zogenaamd mede opdrachtgeverschap ontworpen door BLAUW architecten uit Utrecht.

De appartementen
In het westen van het historische Culemborg, op loopafstand van het winkelcentrum, realiseert Wonen à la Carte het project Kop van Parijsch. De Laan naar Parijsch wordt verrijkt met circa vijftien unieke appartementen in diverse metrages in een markant gebouw. De exacte oppervlakten van de appartementen willen we graag samen met de kopers bepalen. Evenals de gevel en de grootte van de buitenruimtes. De appartementen aan de voorzijde van het gebouw kijken uit op het gezellige stadspark, Parc de Triomphe. Hier geniet u van de ochtendzon terwijl Culemborg wakker wordt voor uw ogen. Aan de achterzijde van Kop van Parijsch kijkt u uit op de voetbalvelden van Vereniging Focus ‘07 waar u tot de late uurtjes kunt genieten van de gezelligheid. Wonen in Kop van Parijsch betekent eindeloos genieten van het buitenleven in combinatie met authentieke gezelligheid, dat willen we toch allemaal? Parkeren gebeurt zowel op het eigen terrein als direct naast het terrein.
Voor meer informatie zie Projectsite: www.kopvanparijsch.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kop van Parijsch
Koopwoningen
15
Type woningen
Appartement, Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Culemborg.

Aanmelden