Smartwoningen Reehof - Culemborg

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Culemborg - Culemborg
Actueel aanbod

€ 240.000,- tot € 335.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
68 - 87m2
Kaveloppervlak
56 - 85m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Ben jij op zoek naar een betaalbare woning in Culemborg? In de wijk Parijsch komen onder de naam Reehof 16 Smartwoningen en 4 levensloopbestendige Smartwoningen. Een betaalbaar woonconcept voor één- en tweepersoonshuishoudens. Ideaal voor starters én senioren.
Door efficiënt om te gaan met beschikbare ruimte zijn de Smartwoningen een aantrekkelijke manier van wonen. Rug-aan-rugwoningen gezamenlijk op een erf met aan de voorkant een grote gevel van drielaags glas.

Smartwoningen
Dé woning voor starters. Het basistype van deze rug-aan-rugwoningen is maar liefst 6 meter breed en efficiënt ingericht met een open keuken en op de verdieping een badkamer en een royale slaapkamer. De Smartwoningen in Reehof worden KOOPstart aangeboden, zodat starters en doorstromers de kans hebben op een eigen koopwoning vanaf € 240.000,- v.o.n.

Levensloopbestendige Smartwoningen
In dit type Smartwoningen zijn alle basisvoorzieningen op de begane grond aanwezig en daarmee uitermate geschikt voor bijvoorbeeld senioren of gezinnen met een zorgbehoevend kind.
Heb je interesse in een Smartwoning of levensloopbestendige Smartwoning in Reehof?
Meer informatie vind je op onze website. Hier kun je je ook inschrijven, zodat je niets van dit mooie project hoeft te missen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Smartwoningen Reehof - Culemborg
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 20 beschikbaar
Prijs
€ 240.000,- tot € 335.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Culemborg.

Aanmelden