Actueel

Nieuws

Datum start verkoop bekend! Lokaal nieuws dinsdag 24 mei 2022

Datum start verkoop bekend!

Goed nieuws! De datum start verkoop voor de 16 Smartwoningen en 4 levensloopbestendige Smartwoningen in Reehof is bekend. Zorg dat je online klaarzit of kom bij ons langs, zodat jij je kunt inschrijven voor dit mooie project in Culemborg. 

Start verkoop
Op maandag 30 mei 2022 start de verkoop. Vanaf 15.00 uur kun jij je online via de website inschrijven. Kom je liever bij ons langs? Dan ben je van harte welkom. Stel vragen, bekijk impressies en plattegronden en schrijf je direct in:

Datum: maandag 30 mei
Tijd: 16.00 - 18.00 uur
Locatie: Het Atelier, Prijsseweg 14 A 3 (hoek Guus Toonenstraat)
Parkeren: voetbalvereniging Focus, vanwege drukte vragen wij indien mogelijk met de fiets te komen.

De inschrijfperiode loopt tot 7 juni 12.00 uur. Zorg dat je jezelf op tijd inschrijft, want het zou zonde zijn als je deze kans op een eigen koopwoning misloopt.

In Reehof woon je samen op een erf met je buren. De 16 Smartwoningen, 4 levensloopbestendige Smartwoningen en een hospice komen er tot leven. Dat is naast handig ook enorm gezellig! Voorkom samen dat er onkruid groeit, leen een kopje suiker als je even zonder zit en geniet vooral van jouw eigen plekje. In Reehof woon je naast én met elkaar. Hier start jouw toekomst in Culemborg, waar jij mooie herinneringen hebt en er nog veel meer hoopt te maken.

Is Reehof dé plek waar straks jouw thuis is? Jouw eigen woning op deze mooie locatie in Culemborg. De 16 Smartwoningen worden KOOPstart aangeboden, zodat ook starters kans maken op een eigen woning. Kijk voor meer informatie op onze website en misschien tot ziens bij de start verkoop op maandag 30 mei! 

Zaterdag 21 mei: biodiversiteitsmarkt Lokaal nieuws vrijdag 20 mei 2022

Zaterdag 21 mei: biodiversiteitsmarkt

Zaterdag 21 mei: biodiversiteitsmarkt

In de wijk Parijsch organiseert de gemeente Culemborg samen met bewoners een biodiversiteitsmarkt. Deze markt leert geïnteresseerden op welke manier je je eigen tuin of buurt kunt vergroenen.

Op deze vrolijke markt is ruimte voor kraampjes van onder meer de Natuur en Vogelwacht, De Fruitmotor, de gemeente Culemborg en de natuurlijke tuinontwerper. Daarnaast kun je op de markt planten kopen en zijn er groene activiteiten. Aan gezelligheid geen gebrek en iedereen is welkom. De markt vindt plaats tussen 11.00 en 15.00 uur op de Zomertaling in Culemborg.

 

Meer informatie: https://www.facebook.com/Parijsch/

Smartwoningen een groot succes Lokaal nieuws vrijdag 20 mei 2022

Smartwoningen een groot succes

Smartwoningen een groot succes

Het concept van de Smartwoningen van Timpaan wordt op meerdere plekken in Nederland uitgerold. Diverse projecten zijn op dit moment gerealiseerd of in ontwikkeling. Begin dit jaar gingen in Aalsmeer met groot succes 24 Smartwoningen in de verkoop.

Bijna 700 mensen hadden zich definitief ingeschreven voor de Smartwoningen in Aalsmeer. Omdat inwoners van Aalsmeer voorrang kregen, zijn alle woningen toegewezen aan Aalsmeerders. Dit bevordert de doorstroming en geeft starters de mogelijkheid een huis te kopen in hun eigen regio. Wethouder Robert van Rijn: “Aalsmeer is een gemeente waar mensen graag wonen en blijven wonen. Uitgangspunt van het college is dat er betaalbare woonruimte voor iedereen is. Er wonen relatief veel jonge mensen in Aalsmeer die graag in Aalsmeer willen blijven wonen. Hierbij zoeken wij ook naar creatieve, nieuwe woonvormen op nieuwe locaties en in bestaande panden. Ik ben erg blij dat we op het VVA-terrein ruimte hebben gevonden voor de starters op de woningmarkt.”

Bron: https://www.meerbode.nl/verkoop-smartwoningen-een-groot-succes/

Meer informatie: https://www.smartwoningen.nl/

Reehof krijgt vorm Lokaal nieuws vrijdag 13 mei 2022

Reehof krijgt vorm

Reehof krijgt vorm

Met een gloednieuwe website en aankondiging van de start verkoop krijgt Reehof in Culemborg steeds meer vorm. Het project in de wijk Parijsch met 16 Smartwoningen, 4 levensloopbestendige Smartwoningen en een hospice komt tot leven.

Op de website is alle informatie over het ambitieuze project terug te vinden. Van uitleg over de woningtypen tot informatie over de financiering. De verkoop van de 16 Smartwoningen en 4 levensloopbestendige Smartwoningen in Reehof start online op 30 mei om 15:00 uur. De 16 Smartwoningen worden KOOPstart aangeboden. KOOPstart is een speciaal voor jonge kopers ontwikkeld financieel product om het kopen van een eigen woning betaalbaar te maken.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Culemborg.

Aanmelden