Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

15 woningen Culemborg

Culemborg - Culemborg
Archief

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
113 - 144m2
Kaveloppervlak
116 - 284m2
Inhoud
440 - 577m3

Over dit project

Wonen in Culemborg
De 15 woningen in Parijsch liggen aan de Fie Sijbrantstraat in Culemborg. De nieuwe wijk Parijsch wordt ten westen van Culemborg gerealiseerd. De woningen liggen centraal in de wijk, waarvan een groot deel al gebouwd is. In de wijk bevinden zich allerlei voorzieningen zoals supermarkten, een sporthal, basisschool en kinderopvang.

In het centrum van Culemborg bevindt zich de historische binnenstad. De stad heeft al sinds 1318 stadsrechten en beschikt over een sfeervol centrum met diverse gezellige terrassen en een gevarieerd winkelaanbod. Ook beschikt Culemborg over uitstekende verbindingen met een treinstation en de A2 binnen handbereik.

Het woningaanbod bestaat uit 2 hoekwoningen en 13 tussenwoningen. De hoekwoningen zijn beschikbaar in 2 varianten, met vrijstaande berging.

Meer informatie

Kenmerken

Project
15 woningen Culemborg
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Culemborg.

Aanmelden