Borg & Buiten

Culemborg - Culemborg
Actueel aanbod

€ 335.000,- tot € 555.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
79 - 132m2
Kaveloppervlak
100 - 200m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Borg & Buiten in Parijsch, Culemborg is dé plek waar je de ultieme vrijheid van het buitenleven en de natuur ervaart. Met de Nieuwe Hollandse Waterlinie, onderdeel van het UNESCO Werelderfgoed, om de hoek. Als een vesting omringd door water. Borg & Buiten is een toekomstgerichte wijk waar kwaliteit van leven vooropstaat. Waar je niet alleen woont, maar ook actief leeft. Met elkaar en de natuur.

VERKOOP FASE 1 GESTART!
De verkoop van de eerste 47 woningen van Borg & Buiten is gestart! Gelegen in en rondom het groen van het autovrije Kooikerpark vind je woningtypes Rosa, Lotus, Tulipa, Lis en Madelief. Vanaf € 335.000,- vrij op naam en met een woonoppervlakte van circa 79 tot 132 m².

Meer informatie

Kenmerken

Project
Borg & Buiten
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 335.000,- tot € 555.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Culemborg.

Aanmelden